Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Geleen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Geleen? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Geleen! Op deze pagina verstrekken we volop tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-geleen

Een schoonmaakster in Geleen gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Geleen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zien wij steeds meer platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Geleen inhuren

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is goed om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er handige platforms die je hierbij helpen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Sittard-Geleen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Geleen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Geleen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Geleen, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Sweikhuizen, Spaubeek, Puth en Windraak.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser is er voor alle huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bekijk je een opsomming met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,90 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor stimuleert een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene dienstverleners in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Geleen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van kantoren, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen +/- €25,00 en €30,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot €17,50 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Geleen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Geleen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie