Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heide

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Heide? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Heide! Op deze pagina tref je nuttige tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-heide

Een schoonmaakster in Heide inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Heide inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zijn er diverse schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Heide inhuren

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er praktische Apps en websites die daarbij helpen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Venray.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heide

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Heide

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Heide, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ysselsteyn, Veulen, Castenray en Leunen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder delen wij een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,40 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene dienstverleners in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Heide. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen de €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot +/- €17,25 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die gedaan worden: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Indien gewenst kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Heide huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor onder andere keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Heide?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie