Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ysselsteyn

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Ysselsteyn? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Ysselsteyn! Op deze pagina tref je concrete tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-ysselsteyn

Een schoonmaakster in Ysselsteyn vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Ysselsteyn inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Ysselsteyn zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan huis komt. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op uurtarief, takenpakket en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is verstandig om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat je precies verwacht. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan handige applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Venray.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ysselsteyn

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Ysselsteyn

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ysselsteyn, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Veulen, Merselo, Heide en Castenray.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper is er voor alle klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel tref je een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp in de buurt al vanaf €13,40 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Ysselsteyn. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen gemiddeld €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot +/- €18,00 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Ysselsteyn kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Ysselsteyn?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie