Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Overloon

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Overloon? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Overloon! Op deze website verstrekken we diverse tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-overloon

Een schoonmaakster in Overloon gezocht

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Overloon inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste ontstaan er meer en meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Overloon zoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van diverse applicaties die je hierbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Overloon

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Overloon

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Overloon, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Groeningen, Vortum-Mullem, Holthees en Maashees.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp is er voor alle karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,70 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere bedrijven in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Overloon. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van kantoren, horeca en hotels, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €21,50 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot +/- €18,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Overloon kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal m2, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Overloon?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie