Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Land van Cuijk

Wil je een schoonmaakhulp in Land van Cuijk? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Land van Cuijk! Op ons portaal ontdek je diverse tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-land-van-cuijk

Een schoonmaakster in Land van Cuijk gezocht

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Land van Cuijk inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste kan je gebruik maken van praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Land van Cuijk vinden

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Kies 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er verschillende websites die je hierbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Land van Cuijk

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Land van Cuijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Land van Cuijk, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Meierijstad, Veldhoven, Boekel en Gemert-Bakel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Bijgaand vind je een overzicht met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (plaatselijk) al voor €12,70 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse organisaties in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Land van Cuijk. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen om en nabij de €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot wel €17,00 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Land van Cuijk huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het type woning, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Land van Cuijk?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie