Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wilbertoord

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Wilbertoord? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Wilbertoord! Op schoonmakerzoeken.nl tref je praktische tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-wilbertoord

Een schoonmaakster in Wilbertoord vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Wilbertoord inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Wilbertoord vinden

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw oproep wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke webapplicaties die je hierbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wilbertoord

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Wilbertoord

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Wilbertoord, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Veghel, Erp, Sint Hubert en Langenboom.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel bieden wij een overzicht met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp in de buurt al voor €13,00 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Wilbertoord. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen plus minus €25,00 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot wel €18,00 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Wilbertoord huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wilbertoord?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie