Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Veghel

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Veghel? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Veghel! Op dit platform delen wij volop tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-veghel

Een schoonmaakster in Veghel inhuren

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Veghel inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Veghel vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan nuttige applicaties die jou helpen zoeken. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Online marktplaats voor hulp en werk in Meierijstad.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Veghel

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Veghel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Veghel, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Erp, Loosbroek, Wilbertoord en Sint Hubert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Hieronder delen wij een lijst met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,30 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor bevordert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Veghel. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen +/- €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot zo’n €19,25 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Veghel hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Veghel?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie