Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Erp

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Erp? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Erp! Op ons portaal ontdek je handige tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-erp

Een schoonmaakster in Erp gezocht

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Erp inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Erp vinden

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Kies diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en geef aan waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende portalen die jou helpen zoeken. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Meierijstad.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Erp

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Erp

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Erp, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Veghel en Wilbertoord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf vind je een opsomming met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,10 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte heeft effect op productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal organisaties in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Erp. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen ongeveer €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot +/- €16,25 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Erp hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Erp?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie