Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuw-Vennep

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Nieuw-Vennep? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Nieuw-Vennep! Op dit platform verstrekken we nuttige tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bespreken we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-nieuw-vennep

Een schoonmaakster in Nieuw-Vennep vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Nieuw-Vennep inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nieuw-Vennep zoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan huis komt. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Kies diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw aanvraag beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuw-Vennep

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Nieuw-Vennep

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel check je adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuw-Vennep, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Burgerveen, Leimuiderbrug, Beinsdorp en Boesingheliede.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand tref je een overzicht met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (regionaal) al vanaf €13,20 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende bedrijven in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Nieuw-Vennep. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen +/- €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot +/- €18,25 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Nieuw-Vennep kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Nieuw-Vennep?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie