Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Megen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Megen? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Megen! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we duidelijke tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-megen

Een schoonmaakster in Megen zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Megen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Megen zoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp aan huis komt. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval de opdracht geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn verschillende bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Megen

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Megen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Megen, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Macharen, Ravenstein, Escharen en Grave.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,10 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende organisaties in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Megen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van winkels, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Groningen.
 • Prijs: tussen om en nabij de €21,00 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,20 tot wel €17,75 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die de hulp uitvoert: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Megen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Megen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie