Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Waarder

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Waarder? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Waarder! Op dit platform delen wij volop tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-waarder

Een schoonmaakster in Waarder inhuren

Heb je een druk leven en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Waarder inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Waarder inhuren

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er praktische webapplicaties die jou helpen zoeken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Bodegraven-Reeuwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Waarder

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Waarder

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Waarder, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hekendorp, Kamerik, Driebruggen en Papekop.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser is er voor alle klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder tref je een overzicht met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,70 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene dienstverleners in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Waarder. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van scholen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen +/- €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot wel €15,50 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Waarder kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Waarder?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie