Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kamerik

Wil je een schoonmaakhulp in Kamerik? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Kamerik! Op onze schoonmaakwebsite delen wij volop tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-kamerik

Een schoonmaakster in Kamerik gezocht

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Kamerik inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Kamerik zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Filter op kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als de opdracht gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Woerden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kamerik

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Kamerik

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kamerik, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zegveld, Harmelen, Hekendorp en Waarder.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het volgende deel check je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte draagt bij aan het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei organisaties in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Kamerik. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Utrecht.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot wel €18,00 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: afstoffen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen. Indien gewenst kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Kamerik huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Kamerik?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie