Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Utrechtse Heuvelrug

Wil je een schoonmaakhulp in Utrechtse Heuvelrug? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Utrechtse Heuvelrug! Op dit platform verstrekken we handige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook delen we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-utrechtse-heuvelrug

Een schoonmaakster in Utrechtse Heuvelrug vinden

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Utrechtse Heuvelrug inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je allerlei platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Utrechtse Heuvelrug vinden

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een vakkundige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er praktische websites die je hierbij helpen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Utrechtse Heuvelrug

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Utrechtse Heuvelrug

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Utrechtse Heuvelrug, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Wijk bij Duurstede, Bunnik, Woudenberg en Renswoude.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het volgende deel tref je de meest voorkomende werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende bedrijven in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Utrechtse Heuvelrug. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Utrecht.
 • Onkosten: tussen ongeveer €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €12,90 tot zo’n €15,75 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Utrechtse Heuvelrug huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Utrechtse Heuvelrug?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie