Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maarn

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Maarn? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Maarn! Op ons portaal ontdek je nuttige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-maarn

Een schoonmaakster in Maarn vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Maarn inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Maarn vergelijken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er praktische online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Utrechtse Heuvelrug.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maarn

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Maarn

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Maarn, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Maarsbergen, Leersum, Langbroek en Cothen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei klussen in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,40 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse dienstverleners in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Maarn. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, winkels, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen +/- €25,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot +/- €18,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Maarn huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Maarn?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie