Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lienden

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Lienden? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Lienden! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je nuttige tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €13,30 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-lienden

Een schoonmaakster in Lienden gezocht

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Lienden inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Lienden vergelijken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er nuttige online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Buren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lienden

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Lienden

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Lienden, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Kesteren, Opheusden, Ommeren en Ingen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom huis. Bijgaand check je de meest gangbare werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,30 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor stimuleert een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Lienden. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €23,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot +/- €17,50 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Lienden laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan de grootte van het huis, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Lienden?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven liggen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie