Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lottum

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Lottum? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Lottum! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij nuttige tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-lottum

Een schoonmaakster in Lottum vinden

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Lottum inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Lottum vinden

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster bij je thuis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op speciale webapplicaties die daarbij helpen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lottum

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Lottum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Lottum, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Sevenum, Kronenberg, Grubbenvorst en America.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand check je een lijst met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,00 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Lottum. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van winkels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen plus minus €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot wel €17,00 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Lottum laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, afstoffen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Lottum?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie