Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sprang-Capelle

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Sprang-Capelle? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een geschikte schoonmaker in Sprang-Capelle! Op deze website verstrekken we concrete tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bekijk je hier een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €12,80 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-sprang-capelle

Een schoonmaakster in Sprang-Capelle vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Sprang-Capelle inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Ook heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Sprang-Capelle opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt werken. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan nuttige bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Waalwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sprang-Capelle

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Sprang-Capelle

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Sprang-Capelle, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Raamsdonk, Waspik, Elshout en Drunen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder vind je de meest voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,00 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor stimuleert de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei dienstverleners in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Sprang-Capelle. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van horeca en hotels, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen ongeveer €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot +/- €18,25 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Sprang-Capelle kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals afstoffen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sprang-Capelle?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie