Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Waalwijk

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Waalwijk? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Waalwijk! Op dit platform ontdek je diverse tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-waalwijk

Een schoonmaakster in Waalwijk gezocht

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Waalwijk inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Waalwijk zoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser aan huis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er diverse webapplicaties die jou helpen zoeken. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Waalwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Waalwijk

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Waalwijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Waalwijk, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Loon op Zand, s-Hertogenbosch, Alphen-Chaam en Gilze en Rijen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper is er voor alle klussen in jouw huishouden. Bijgaand bieden wij een overzicht met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,30 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte bevordert productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei organisaties in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Waalwijk. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen de €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot €19,00 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard klussen die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Waalwijk hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Waalwijk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie