Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ansen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ansen? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Ansen! Op deze website bieden we diverse tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder delen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-ansen

Een schoonmaakster in Ansen inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Ansen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ansen zoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is best lastig. Er bestaan diverse platforms die daarbij helpen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ansen

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Ansen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Ansen, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in De Schiphorst, Havelte, Dwingeloo en Ruinen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper helpt jou graag met allerlei klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bekijk je de meest voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor stimuleert een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Ansen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €20,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot +/- €19,50 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarbij kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Ansen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Ansen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie