Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Schiphorst

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in De Schiphorst? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in De Schiphorst! Op deze website vind je nuttige tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-de-schiphorst

Een schoonmaakster in De Schiphorst zoeken

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in De Schiphorst inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ook ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in De Schiphorst inhuren

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt schoonmaken. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw oproep passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op praktische platforms die daarbij helpen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Meppel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Schiphorst

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in De Schiphorst

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in De Schiphorst, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Havelte, Darp, Ansen en Dwingeloo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder check je de meest gangbare taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,70 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in De Schiphorst. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Prijs: tussen ongeveer €25,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot wel €15,00 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. Indien nodig kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in De Schiphorst hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor onder andere stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het type woning, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in De Schiphorst?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie