Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noordgouwe

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Noordgouwe? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Noordgouwe! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je volop tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-noordgouwe

Een schoonmaakster in Noordgouwe vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Noordgouwe inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend zien wij steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Noordgouwe vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt werken. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw verzoek positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse webapplicaties die je hierbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Nationalehulpgids.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noordgouwe

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Noordgouwe

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Noordgouwe, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Nieuwerkerk, Brouwershaven, Zonnemaire en Dreischor.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder bekijk je een overzicht met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,10 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Noordgouwe. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van scholen, kantoren, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €24,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot €19,75 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Noordgouwe kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Noordgouwe?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie