Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dreischor

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Dreischor? Steeds meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Dreischor! Op deze pagina bieden we concrete tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Ook delen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-dreischor

Een schoonmaakster in Dreischor vinden

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Dreischor inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Verder kan je gebruik maken van praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Dreischor inhuren

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat je precies verwacht. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van speciale online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dreischor

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Dreischor

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Dreischor, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zonnemaire, Noordgouwe, Bruinisse en Sirjansland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf bekijk je enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,80 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor helpt bij een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere dienstverleners in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Dreischor. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zeeland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot +/- €16,75 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. Indien gewenst kan je afspraken maken over oven schoonmaken of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Dreischor laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Dreischor?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie