Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Acquoy

Wil je een schoonmaakhulp in Acquoy? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Acquoy! Op deze website delen wij praktische tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-acquoy

Een schoonmaakster in Acquoy gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Acquoy inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast zijn er diverse online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Acquoy inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is verstandig om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van verschillende webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Acquoy

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Acquoy

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Acquoy, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Rhenoy, Beesd, Asperen en Schoonrewoerd.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het volgende deel bekijk je een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (regionaal) al voor €12,90 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende organisaties die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Acquoy. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen +/- €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot €18,25 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Verder kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Acquoy huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan het type woning, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Acquoy?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie