Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Woensdrecht

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Woensdrecht? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Woensdrecht! Op deze pagina bieden we praktische tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-woensdrecht

Een schoonmaakster in Woensdrecht vinden

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Woensdrecht inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Woensdrecht vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt werken. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er verschillende platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Woensdrecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Woensdrecht

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Woensdrecht

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Woensdrecht, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Steenbergen, Tholen, Bergen op Zoom en Hulst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel bieden wij de meest voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,50 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende aanbieders in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Woensdrecht. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €23,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot wel €15,75 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Woensdrecht laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Woensdrecht?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie