Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Steenbergen

Wil je een schoonmaakhulp in Steenbergen? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Steenbergen! Op deze pagina tref je handige tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-steenbergen

Een schoonmaakster in Steenbergen vinden

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Steenbergen inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Steenbergen zoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt poetsen. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, takenpakket en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op praktische online zoekmachines die jou helpen zoeken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Steenbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Steenbergen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Steenbergen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Steenbergen, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Tholen, Roosendaal, Woensdrecht en Bergen op Zoom.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. Bijgaand bekijk je een opsomming met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de regio al voor €12,70 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende bedrijven in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Steenbergen. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen gemiddeld €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot €17,75 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die afgewerkt worden: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Steenbergen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Steenbergen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie