Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bergen op Zoom

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Bergen op Zoom? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Bergen op Zoom! Op dit platform tref je praktische tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bespreken we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-bergen-op-zoom

Een schoonmaakster in Bergen op Zoom gezocht

Heb je een druk leven en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Bergen op Zoom inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ook zijn er diverse handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Bergen op Zoom vinden

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt schoonmaken. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van praktische webapplicaties die daarbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Nationalehulpgids.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Bergen op Zoom.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bergen op Zoom

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Bergen op Zoom

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Bergen op Zoom, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Woensdrecht, Steenbergen, Hulst en Terneuzen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. Hieronder tref je de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,10 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Bergen op Zoom. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen plus minus €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot wel €16,75 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die afgewerkt worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Bergen op Zoom huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Bergen op Zoom?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie