Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Terneuzen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Terneuzen? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Terneuzen! Op ons portaal delen wij nuttige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-terneuzen

Een schoonmaakster in Terneuzen inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Terneuzen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ook zijn er diverse speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Terneuzen inhuren

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke websites die hiervoor specifiek service verlenen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Terneuzen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Terneuzen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Terneuzen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Terneuzen, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hulst, Bergen op Zoom, Sluis en Noord-Beveland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom huis. Hieronder bekijk je een opsomming met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere organisaties in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Terneuzen. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Tarieven: tussen plus minus €20,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot €19,75 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Terneuzen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Terneuzen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie