Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Overslag

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Overslag? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Overslag! Op ons portaal lees je diverse tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Ook delen we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-overslag

Een schoonmaakster in Overslag inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Overslag inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Overslag zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt poetsen. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring en reviews.

 4. Contactverzoek

  Kies verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn nuttige online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Terneuzen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Overslag

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Overslag

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Overslag, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Koewacht, Vogelwaarde, Zuiddorpe en Axel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf check je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei dienstverleners in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Overslag. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Onkosten: tussen +/- €23,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot €17,25 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Overslag kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Overslag?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie