Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vogelwaarde

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Vogelwaarde? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Vogelwaarde! Op onze schoonmaakwebsite bieden we handige tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-vogelwaarde

Een schoonmaakster in Vogelwaarde gezocht

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Vogelwaarde inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Vogelwaarde vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan huis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Filter op kosten, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw verzoek passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is best lastig. Er bestaan speciale websites die je hierbij helpen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Hulst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vogelwaarde

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Vogelwaarde

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Vogelwaarde, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Terhole, Kuitaart, Koewacht en Overslag.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. Bijgaand verstrekken we een lijst met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was wegwerken.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,90 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Vogelwaarde. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van winkels, horeca en hotels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot wel €19,25 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Vogelwaarde kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Vogelwaarde?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie