Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Swalmen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Swalmen? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Swalmen! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we diverse tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-swalmen

Een schoonmaakster in Swalmen gezocht

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Swalmen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Verder heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Swalmen vergelijken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan huis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op prijs p/uur, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn nuttige Apps en websites die je hierbij helpen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Roermond.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Swalmen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Swalmen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Swalmen, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Melick, Herkenbosch, Linne en Montfort.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder tref je een opsomming met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere organisaties in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Swalmen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot €17,75 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Swalmen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Swalmen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie