Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Linne

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Linne? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Linne! Op deze pagina tref je veel tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bespreken we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-linne

Een schoonmaakster in Linne zoeken

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Linne inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast heb je steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Linne opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt schoonmaken. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan diverse portalen die daarbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Maasgouw.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Linne

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Linne

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Linne, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Swalmen, Melick, Montfort en Vlodrop.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster helpt jou graag met allerlei klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bekijk je een opsomming met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp in de buurt al voor €12,80 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende organisaties in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Linne. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen plus minus €22,00 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot +/- €17,00 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Linne kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Linne?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie