Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vlodrop

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Vlodrop? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Vlodrop! Op ons portaal vind je veel tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-vlodrop

Een schoonmaakster in Vlodrop gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Vlodrop inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Verder heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Vlodrop inhuren

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan huis komt. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanmelding ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn nuttige webapplicaties die je hierbij helpen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Roerdalen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vlodrop

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Vlodrop

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Vlodrop, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Montfort, Linne, Posterholt en Maasbracht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder vind je een overzicht met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,80 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Vlodrop. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €23,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen om en nabij de €22,50 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot wel €18,50 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die opgepakt worden: ramen wassen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Vlodrop hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Vlodrop?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie