Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Roerdalen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Roerdalen? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Roerdalen! Op deze pagina tref je nuttige tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-roerdalen

Een schoonmaakster in Roerdalen inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Roerdalen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook ontstaan er meer en meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Roerdalen zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van handige bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Roerdalen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Roerdalen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Roerdalen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Roerdalen, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Leudal, Echt-Susteren, Maasgouw en Roermond.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder bieden wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,90 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal bedrijven in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Roerdalen. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €21,50 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot €15,50 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Roerdalen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Roerdalen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie