Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Den Haag

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Den Haag? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Den Haag! Op deze pagina vind je handige tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-den-haag

Een schoonmaakster in Den Haag zoeken

Heb je het erg druk en wil je meer focus op familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Den Haag inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Den Haag opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan huis komt. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Den Haag.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Den Haag

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Den Haag

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Den Haag, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Delft, Midden-Delfland, Nieuwkoop en Bodegraven-Reeuwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel vind je de meest gangbare taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp in de buurt al vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Den Haag. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot zo’n €16,75 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Den Haag huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het type woning, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Den Haag?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie