Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zaamslag

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Zaamslag? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Zaamslag! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we nuttige tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-zaamslag

Een schoonmaakster in Zaamslag vinden

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Zaamslag inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde zijn er diverse praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zaamslag vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is slim om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er praktische online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Terneuzen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zaamslag

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Zaamslag

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Zaamslag, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Sas van Gent, Philippine, Hoek en Sluiskil.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf delen wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,30 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Zaamslag. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zeeland.
 • Tarief: tussen +/- €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot +/- €16,50 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Zaamslag laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Zaamslag?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie