Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Philippine

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Philippine? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Philippine! Op deze pagina tref je praktische tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder delen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-philippine

Een schoonmaakster in Philippine zoeken

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Philippine inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde zien wij steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Philippine opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op het gekozen moment. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op praktische online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Terneuzen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Philippine

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Philippine

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Philippine, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Westdorpe, Sint Jansteen, Sas van Gent en Zaamslag.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke taken in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf check je de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,50 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmaakondernemers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Philippine. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen de €20,00 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot +/- €15,25 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien nodig kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Philippine huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal m2, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Philippine?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie