Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Standdaarbuiten

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Standdaarbuiten? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Standdaarbuiten! Op ons portaal ontdek je veel tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-standdaarbuiten

Een schoonmaakster in Standdaarbuiten gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Standdaarbuiten inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Standdaarbuiten opzoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van praktische Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Moerdijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Standdaarbuiten

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Standdaarbuiten

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Standdaarbuiten, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Noordhoek, Zevenbergen, Kruisland en Stampersgat.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei karweitjes in jouw huishouden. Bijgaand bieden wij de meest voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,00 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende aanbieders in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Standdaarbuiten. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen de €24,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot €16,50 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Standdaarbuiten kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Standdaarbuiten?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie