Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stampersgat

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Stampersgat? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Stampersgat! Op schoonmakerzoeken.nl vind je concrete tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-stampersgat

Een schoonmaakster in Stampersgat inhuren

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Stampersgat inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Stampersgat zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs, werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een goede schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van praktische bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Halderberge.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stampersgat

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Stampersgat

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Stampersgat, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Kruisland, Standdaarbuiten, Oud Gastel en Bosschenhoofd.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder check je een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de regio al voor €13,20 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor bevordert het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse dienstverleners in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Stampersgat. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen +/- €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot wel €15,25 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Stampersgat hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Stampersgat?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie