Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ammerstol

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Ammerstol? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Ammerstol! Op ons portaal bekijk je handige tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-ammerstol

Een schoonmaakster in Ammerstol zoeken

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Ammerstol inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ook heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Ammerstol zoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs p/uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien de opdracht geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn diverse online zoekmachines die jou helpen zoeken. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Krimpenerwaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ammerstol

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Ammerstol

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ammerstol, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Schoonhoven, Nieuwerkerk aan den IJssel, Bergambacht en Vlist.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder delen wij enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,50 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte heeft effect op het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmaakondernemers in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Ammerstol. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot €19,00 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Ammerstol hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van de grootte van het huis, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Ammerstol?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie