Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schoonhoven

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Schoonhoven? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Schoonhoven! Op deze pagina bekijk je nuttige tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-schoonhoven

Een schoonmaakster in Schoonhoven vinden

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Schoonhoven inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Schoonhoven opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is handig om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een ijverige schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op handige websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Krimpenerwaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schoonhoven

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Schoonhoven

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Schoonhoven, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ammerstol en Bergambacht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder bieden wij de meest gangbare klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) al vanaf €12,80 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor bevordert de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene schoonmaakondernemers in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Schoonhoven. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, winkels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €21,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot wel €16,50 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Schoonhoven hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Schoonhoven?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie