Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Santpoort-Zuid

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Santpoort-Zuid? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Santpoort-Zuid! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je veel tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bieden we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-santpoort-zuid

Een schoonmaakster in Santpoort-Zuid vinden

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Santpoort-Zuid inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast heb je steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Santpoort-Zuid inhuren

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, ervaring en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan handige vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Velsen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Santpoort-Zuid

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Santpoort-Zuid

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Santpoort-Zuid, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Aerdenhout, Vogelenzang, Santpoort-Noord en Spaarnwoude.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder delen wij een overzicht met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (regionaal) al vanaf €13,00 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor bevordert het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere bedrijven die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Santpoort-Zuid. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen plus minus €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot zo’n €16,00 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard klussen die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Santpoort-Zuid hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Santpoort-Zuid?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €550,00.

Plaats een reactie