Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Santpoort-Noord

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Santpoort-Noord? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Santpoort-Noord! Op ons portaal bieden we concrete tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-santpoort-noord

Een schoonmaakster in Santpoort-Noord inhuren

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Santpoort-Noord inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde kan je gebruik maken van online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Santpoort-Noord opzoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanmelding beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op handige bemiddelaars die daarbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Velsen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Santpoort-Noord

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Santpoort-Noord

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Santpoort-Noord, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Santpoort-Zuid, Aerdenhout, Spaarnwoude en Haarlemmerliede.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het volgende deel bekijk je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • De ventilatie reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,50 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse schoonmakers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Santpoort-Noord. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot +/- €19,00 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Santpoort-Noord laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor onder andere stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Santpoort-Noord?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie