Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haarlemmerliede

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Haarlemmerliede? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Haarlemmerliede! Op deze pagina ontdek je diverse tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens delen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-haarlemmerliede

Een schoonmaakster in Haarlemmerliede vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Haarlemmerliede inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Haarlemmerliede zoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van verschillende portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haarlemmerliede

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Haarlemmerliede

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Haarlemmerliede, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Spaarnwoude, Santpoort-Noord, Spaarndam en Spaarndam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder verstrekken we een overzicht met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,60 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende bedrijven in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Haarlemmerliede. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van winkels, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen ongeveer €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot zo’n €16,50 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Haarlemmerliede hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Haarlemmerliede?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie