Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Spaarndam

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Spaarndam? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Spaarndam! Op deze pagina verstrekken we praktische tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien behandelen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-spaarndam

Een schoonmaakster in Spaarndam zoeken

Heb je het erg druk en wil je meer focus op familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Spaarndam inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Spaarndam opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan wat je precies verwacht. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van nuttige webapplicaties die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en beschikbare helpers vinden. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Haarlem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Spaarndam

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Spaarndam

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Spaarndam, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Spaarndam, Haarlemmerliede, Overveen en Velserbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder tref je de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,40 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Spaarndam. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot +/- €17,25 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard klusjes die gedaan worden: stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Spaarndam laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Spaarndam?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie