Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hindeloopen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Hindeloopen? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Hindeloopen! Op deze website verstrekken we nuttige tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-hindeloopen

Een schoonmaakster in Hindeloopen zoeken

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Hindeloopen inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hindeloopen inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp aan huis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn diverse online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hindeloopen

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hindeloopen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Hindeloopen, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Stavoren, Warns, Workum en Bolsward.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand tref je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,80 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Hindeloopen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, kantoren, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen +/- €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot wel €16,50 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Hindeloopen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Hindeloopen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie