Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Warns

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Warns? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Warns! Op dit platform bieden we duidelijke tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-warns

Een schoonmaakster in Warns gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Warns inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Warns zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp komt werken. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op diverse vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Warns

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Warns

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Warns, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Molkwerum, It Heidenskip, Stavoren en Hindeloopen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Bijgaand check je enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp in de buurt al voor €13,00 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte helpt bij de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere dienstverleners in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Warns. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot €16,50 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die afgewerkt worden: afstoffen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Warns huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Warns?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie