Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Súdwest-Fryslân

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Súdwest-Fryslân? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Súdwest-Fryslân! Op ons portaal verstrekken we handige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-sudwest-fryslan

Een schoonmaakster in Súdwest-Fryslân inhuren

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Súdwest-Fryslân inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zijn er diverse online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Súdwest-Fryslân inhuren

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt werken. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn speciale online marktplaatsen die daarbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Care.com: Vind actieve helpers in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Súdwest-Fryslân

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Súdwest-Fryslân

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Súdwest-Fryslân, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Waadhoeke, Harlingen, De Fryske Marren en Weststellingwerf.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het volgende deel verstrekken we een overzicht met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,80 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmakers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Súdwest-Fryslân. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot €17,50 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Súdwest-Fryslân hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als afstoffen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de grootte van het huis, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Súdwest-Fryslân?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie