Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Greonterp

Wil je een schoonmaakhulp in Greonterp? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Greonterp! Op onze schoonmaakwebsite delen wij handige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-greonterp

Een schoonmaakster in Greonterp zoeken

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Greonterp inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je steeds meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Greonterp vergelijken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Kies meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een goede schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn nuttige platforms die daarbij helpen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Greonterp

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Greonterp

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Greonterp, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Bolsward, Workum, IJlst en Sibrandabuorren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. In het volgende deel bieden wij een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,60 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor bevordert een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere schoonmaakondernemers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Greonterp. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen +/- €23,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot zo’n €20,00 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Greonterp huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere stofzuigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door de grootte van het huis, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Greonterp?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie