Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Voorhout

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Voorhout? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Voorhout! Op dit platform bekijk je nuttige tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-voorhout

Een schoonmaakster in Voorhout inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Voorhout inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook ontstaan er meer en meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Voorhout opzoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Selecteer verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is slim om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er speciale websites die je hierbij helpen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Teylingen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Voorhout

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Voorhout

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Voorhout, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Rijnsburg, Leidschendam, Noordwijkerhout en De Zilk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in jouw huishouden. Bijgaand bieden wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,50 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei schoonmaakondernemers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Voorhout. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen +/- €25,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot zo’n €17,50 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die opgepakt worden: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Voorhout hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Voorhout?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie