Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Teylingen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Teylingen? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Teylingen! Op deze website bieden we concrete tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-teylingen

Een schoonmaakster in Teylingen vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Teylingen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook heb je allerlei handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Teylingen vergelijken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Teylingen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Teylingen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Teylingen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Teylingen, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hillegom, Noordwijk, Lisse en Haarlemmermeer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel delen wij een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,50 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Teylingen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen +/- €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot €18,75 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Verder kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Teylingen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Teylingen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie